Acum și în China 

& Hong Kong!

Complet autorizată de FCA și HMRC ca instituție de plăți.

Transfer internațional de bani pentru afacerea ta.

AS SEEN ON:

Afacerile ne spun cel mai bine povestea

"TransferGo are cea mai buna rata de schimb valutar si cea mai buna oferta de transfer de pe piața. Mă ajuta sa salvez mii, bani pe care îi reinvestesc in afacerea mea de import cafea. Dincolo de prețul excelent, sunt impresionat de rapiditatea si si ajutorul oferit de echipa lor de relații cu clienții. Cea mai buna experienta în lumea serviciilor financiare până acum"

Transparență totală.
Sumă la destinație garantată.

Băncile nu sunt transparente în privința comisioanelor practicate, putând ajunge până la 5% din suma transferată. La noi vezi cursul exact pe care îl plătești. Știi cât de mult te costă și cât de mult primești. Nu-i asta pur și simplu mai bine?

Trimite bani

Rapid. Foarte rapid.
Banii ajung în următoarea zi lucrătoare.

Serviciul nostru de transfer ne permite să mutăm banii rapid - banii tăi ajung la destinație în contul bancar nu mai târziu de următoarea zi când se deschid băncile.

EMANUEL, CEO OF CROOKED NOSE

Rated 9.6 by 2424 people

"Am folosit TransferGo de câteva ori si sunt foarte încântat despre cât de ușor și rapid este. O soluție mult mai buna decât orice altceva am încercat. Este excelent să poți face transferul peste noapte, mai ales atunci cand te grabești:)"

Siguranța înainte de toate.
Securitate la cel mai înalt nivel.

Lucrăm cu aceleași standarde ca o bancă comercială. TransferGo este licențiată ca Instituție Autorizată de Plată și este reglementată de FCA (autoritatea de reglementare a activităților financiare din Marea Britanie) și supervizată de HMRC (autoritatea de reglementare a tuturor activităților comerciale din Marea Britanie).

Disponibil în 46 de țări

Trimite bani

Trimite bani acum

Vorbim aceeași limbă.
Echipa noastră de relații cu clienții este aici să te ajute.

Fără să aștepți mult, fără meniuri în telefon, fără jargon sau cuvinte complicate. Echipa noastră vorbește pe limba ta și nu ai nevoie de educație financiară ca să poți să trimiți bani.

TransferGo Ltd este un prestator  de servicii de plată înregistrat. Suntem supravegheați de HM Revenue & Customs (HMRC) în conformitate cu Reglementările asupra spălării banilor: 12667079 și reglementată de FCA (Autoritatea de Supraveghere Financiară) , ca o instituție de plată autorizată: 600886.

Trimite baniRead More On TrustpilotTrimite baniContactează-neTrimite bani